imatgegrogaimatgegrogaimatgegroga
Esp GB
Innovative Taste & Flavour Solutions

Llimones

 

L'Empresa

edifici

Empresa fundada per la decisió de Firmenich de destinar més recursos al mercat local espanyol a través de l’experiència de qui va ser fins llavors el director comercial de la filial espanyola. Dedicats des de 1992 a la distribució dels aromes Firmenich a les empreses alimentàries i farmacèutiques espanyoles amb el suport tècnic de la seva representada.
Aquesta estreta col·laboració amb Firmenich ha suposat un creixement tant econòmic com de presència dels seus aromes al mercat alimentari i farmacèutic estatal. L’empresa ha tingut un creixement sostingut tant de facturació com de nombre de clients, que ha estat consolidat al llarg dels anys.

 

Organització

Lab2

Des de les nostres oficines a Sant Joan Despí, desenvolupem les tasques de direcció, comercials, logístiques i tècniques, ja que inclouen un laboratori d’aplicació. Disposem del servei d’un magatzem adequat a les condicions necessàries que requereixen els productes dedicats al mercat alimentari.
D’igual manera, comptem amb la col·laboració estreta del servei tècnic de Firmenich que inclou tant el seu laboratori a Barcelona, com les seves instal·lacions tècniques a la resta del món.

Descarregar presentació

 

 

Missió, Visió i Valors

MISSIÓ

Aportar solucions innovadores en gustos i sabors per a les indústries agroalimentària i farmacèutica a partir del nostre coneixement en el sector des de fa més de 25 anys, i acompanyar als nostres clients en la creació de nous productes d’èxit en el mercat.

VISIÓ

Volem ser els líders en la col·laboració amb els nostres clients: ajudar-los a què puguin desenvolupar les opcions més sostenibles, i fer que siguin accessibles a tothom. Volem incrementar la presència dels productes de major impacte a la Societat: els que en la seva elaboració tenen més cura del medi ambient, i els que ens ajuden a millorar la salut. La Societat ha de disposar de productes d’alta qualitat.

VALORS

Experiència

Compromís

Dedicació

Constància

Innovació

 

 

Responsabilitat Social Corporativa

Com a part del nostre compromís continu amb un negoci ètic i sostenible, hem desenvolupat la nostra Norma de Responsabilitat Social Corporativa, que estableix la guia que hem de seguir per aconseguir tots els nostres objectius empresarials, tenint en compte tots els impactes que la nostra activitat empresarial té amb empleats, clients, proveïdors, el medi ambient, i en definitiva la Societat en el seu conjunt. Veure Norma Responsabilitat Social Corporativa d'Alfredo Vergara SL

Per a més informació en relació a la nostra Norma de Responsabilitat Social Corporativa, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a: rsc@alfredovergara.com.

A més a més, també ens hem dotat d'un codi de conducta, el qual hem de seguir escrupolosament tots els treballadors de la Companyia, per tal d'aconseguir relacions interpersonals respectuoses en totes i cadascuna de les nostres interaccions (tant a nivell intern com extern). Codi de Conducta d'Alfredo Vergara SL

Dins dels nostres compromisos cara la Societat, ens omple d'orgull poder compartir que col·laborem amb la Fundació Pasqual Maragall i amb ACNUR:

FPM

A la Fundació Pasqual Maragall per a la recerca contra l’Alzheimer, treballen per vèncer aquesta malaltia i aconseguir un futur en què l’envelliment estigui associat a experiències positives. La Fundació Pasqual Maragall té com a objectiu fomentar i donar suport a la recerca científica en l'àmbit de l'Alzheimer.

SABER MÉS >> VULL COL·LABORAR >>

FPM

ACNUR (Alto Comisionado de las Naciones Unidas para los Refugiados) es dedica a la protecció dels refugiats, apàtrides i desplaçats al món.

SABER MÉS >> VULL COL·LABORAR>>